• Fiók

2016 tavaszi-nyári Nü Hungary kollekció

Mindenki alig várja, hogy eldobhassa végre a télikabátot, és megérkezzen a tavasz! 

Van egy jó hírünk, hogy a Nü-Hungary boltunkban a Váci utca 34. szám alatt, már megtalálható az új tavaszi-nyári kollekció!
Az idén nagy hangsúlyt fektettek az igazán nőis, szexi darabokra, sok a csipke, gyönyörű a szürke, fekete csipkeruhánk, amelyhez ha szeretnél és hűvösebb van, felkaphatod a csodásan kidolgozott csipke kardigánt.
Mint, mindig, most is odafigyeltek az egyedi kidolgozásra, gyönyörű finom anyagokkal dolgoztak, most sem maradhat el a selyem, viszkóz anyagok használata.
Az új trendi szín a kék, és annak minden változata, amelyek tökéletesen illeszkednek, a márka által folyamatosan használt földszínekhez. Természetesen a szürke, mint a Nü állandó színhasználata most is zseniálisan variálható az egyedi és trendi színekkel!
Különleges karkötőkkel, csak még egyedibb a kollekció, sok gyönggyel és érdekes gömbök használatával , vagány, de még is nőis lesz viselője.
Nagy hangsúlyt fektettek a bőr nyakláncok kivitelezésére is, mely egy egyszínű felsőt is egyedivé tesz.
Látogass el, és személyesen is tapasztald meg, hogy mint mindig, most is zseniális az új kollekció!
Ha pedig még nem tetted, csatlakozz a Nü-Hungary Facebook oldalához ahol mindig épp a legújabb híreket, akciókat, újdonságokat és a bolt életének fontos momentumait ismerheted meg.

Lassacskán hozzánk is megérkezik a tavasz, de addig is érdemes feltérképeznünk az üzletek kínálatát új, lengébb darabok után kutatva. Mi már alig várjuk, hogy eldobhassuk a télikabátot, ezért is vettük nyakunkba a várost. A Nü nemzetközi divatmárka nemcsak csinos, nőies és szexi, hanem a legújabb tavaszi trendeknek is megfelel.

Kapcsolat

  • Email: info@nu-hungary.hu
  • Tel: (+36) 1 483 1961
  • Cím: Budapest 1062, Váci út 1-3. Westend City center
  • Földszint, Deák Ferenc sétány 48.

Hírlevél

Íratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhessen kedvezményes ajánlatainkról!

Loading...

Kövess minket

Várj!

Add meg elérhetőségedet, és cserébe egy 2000Ft-os kupont adunk cserébe, amit a következő 30 napban felhasználhatsz a webshopunkban!

Adataid megadásával feliratkozol a hírlevelünkre.

Loading...