BOLTI ÁTVÉTELRE ÁTMENETILEG NINCS LEHETŐSÉG!  
  • Fiók

Nü egy álom megvalósítása nnnn


Nőies,  kifinomult, nyers és feminim. Ez volt az a stílus, amit   megalkotott  Jannie és Lars Schacksen 1997-ben Nü néven.

A Nü franciául meztelent, kínaiul nő-t jelent, mely tökéletesen illeszkedik a tervezők elképzeléséhez, hogy egyszerűséggel, természetes anyagokkal mutassák be a márkát, mely egy laza, vagány stílus némi bohém beütéssel is. A tervezést és a minőséget  kiváló tervezőik biztosítják. Nagyon aprólékos gondossággal tervezik és gyártják termékeiket.


A kollekciók tervezése során, mindig arra törekednek, hogy a színek harmonikus összhangban legyenek. A luxus anyagok, mint a selyem, gyapjú és a bőr, bőrrel díszített termékek, hímzések egy gyönyörű és tökéletes megjelenést biztosítanak, viselőjéről már messziről megmutatja, hogy Nü ruhát visel.


A cég rettentően gyors fejlődésével együtt a Nü is gyorsan meghatározó termékké vált a női ruházati piacon.


A Nü kollekcióit mára már  piacvezető boltok forgalmazzák szerte a világon, úgy mint Dániában, Norvégiában, Svédországban, Faroe-szigeteken, Németországban, Angliában, Franciaországban, Hollandiában, Belgiumban, Olaszország, Svájcban ,Ausztráliában, Kanadában, Egyesült Államokban, Magyarországon.


A Nü hamar egy keresett divat márka lett, mely óriási növekedést mutatott be évről-évre, a cég a pénzügyi napilap Borsen elemzése alapján, ötször nyerte el a legdinamikusabban fejlődő cég díjat.

Fontos céljuk egy egészségesen felépített cég működtetése elégedett dolgozókkal, elkötelezettséget éreznek és segíteni próbálnak a világ etikus dolgai iránt!

A filozófiájához tartozik  egy nagyon szoros  kommunikáció a vásárlóival, ügyfeleivel, ez adja meg a legfőbb útmutatást és véleményt  a kollekcióikkal kapcsolatban.

Álmuk olyan stílusos ruhák kreálása, melyek egyedi stílust képviselnek a legmagasabb minőségben.

 

  Mi ezt az álmot nyújtjuk neked a Nü termékekkel.

Kapcsolat

Hírlevél

Íratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhessen kedvezményes ajánlatainkról!

Loading...

Kövess minket

Várj!

Add meg elérhetőségedet, és cserébe egy 2000Ft-os kupont adunk cserébe, amit a következő 30 napban felhasználhatsz a webshopunkban!

Adataid megadásával feliratkozol a hírlevelünkre.

Loading...