• Fiók

Üzletszabályzat

A szerződéskötés magyar nyelven történik.

 

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

 

A Nü-Hungary.hu webáruház, NÜ DÁN MÁRKA  forgalmazója.

 

1. A szerződést kötő felek

 

1.1 A szerződést kötő felek az alábbiak:

Snobdress Kft. 1126. Budapest, Bartha u 5. adószám: 13327879-2-43, Fővárosi Bíróság mint Cégbíróság  Cg. 01-09729635, CIB: 10700440-24752402-51100005, a továbbiakban röviden „Eladó”)

valamint

az oldal jelen szerződés szerinti felhasználója (a továbbiakban röviden „Vevő”). Eladó és Vevő megnevezése együtt, röviden: Felek.

 

1.2.  A csomagot  a telephelyünkre szíveskedjenek visszaküldeni: Új CÍM!!!

Westend City center

1062 Budapest Váci út 1-3.

üzlet cím: Deák Ferenc sétány 48.

Nü-denmark bolt

 

 

2. A szerződés tárgya

 

2.1 Felek egymással adásvételi szerződést kötnek, a szerződés írásban kötött szerződésnek minősül, melyet nem iktatunk, amelynek alapján az Eladó a webáruházban kiválasztott terméket köteles a Vevőre átruházni, és a terméket a Vevő birtokába bocsátani.

 A Vevő a weboldalon különböző módokon  ( banki átutalás, utánvét, személyes átvétel, bankkártyás fizetés) köteles a termék, illetve termékek árát megfizetni, illetve átvenni.

A Vevő a weboldalon, látja a termék árát, méreteit, anyagát és színes fotóit.

 

3. A szerződés létrejötte

3.1   A Vevő a webáruházban regisztrálás nélkül is korlátlanul böngészhet a termékek között, de vásárolni csak regisztrációval, vagy gyors vásárlásnál szükséges adatok megadásával  lehetséges.  A regisztráció nem vonja magával a vásárlási kötelezettséget. A Felek között a szerződés  a vásárlás befejezése gomb megnyomásával jön létre.

 

3.2 Az Eladó vállalja, hogy minden egyes megrendelésről a jelen szerződés szerint visszaigazolást küld Vevőnek.  Ha valamelyik termék nem található meg a webáruház  készletében, erről a vevőt a webáruház ügyfélszolgálata értesíti. Ebben az estben a Vevő elállhat a vásárlási szándékától, vagy másik termékre cserélheti.

 

4. Felek jogai és kötelezettségei a regisztrációval és megrendeléssel kapcsolatosan

4.1  Amennyiben a Vevő a regisztráció kitöltését, hibásan,valótlan adatot vagy pontatlanul adja meg, ebben az esetben az Eladó felmerülő problémákért semmiféle felelősséget nem vállal. Eladónak jogában áll a Vevőt törölni az adatbázisából. Rossz adatok megadásával, az ügyfélszolgálat emailban, vagy telefonon nem éri el a Vevőt, ebben az esetben  a csomag  kiszállítását az  Eladó megtagadhatja.

4.2 A megrendelt termékek kézhezvételétől számított 14 munkanapon napon belül a Vevőnek joga van elállni vásárlási szándékától. Írásban történő elállás esetén elegendő az elállási nyilatkozatot elküldeni 14 munkanapon belül. ( Eállási jog 14 munkanapon belül indoklás nélkül gyakorolható) A terméket kifogástalan állapotban ( címkésen) és számlával együtt a Vevő saját költségén visszaküldi a 

Westend City center

1062 Budapest Váci út 1-3.

üzlet cím: Deák Ferenc sétány 48.

Nü-denmark bolt szám alá. Ha valamelyik feltételnek nem tesz eleget, elállásra és cserére nincs módja. Eladó követelheti a fogyasztótól az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárainak megtérítését.

A Vevő kicserélheti a terméket,  más termékre, illetve termékekre. Személyesen is visszahozhatja telephelyünkre 

Westend City center

1062 Budapest Váci út 1-3.

üzlet cím: Deák Ferenc sétány 48.

Nü-denmark bolt

  és itt személyesen is levásárolhatja az összeget.

4.3. Ha a Vevő Az áru ellenértékét kéri, akkor az Eladó köteles  30 napon belül visszautalni a Vevő által meghatározott bankszámlájára az összeget. Az Ön megrendelésének, azaz velünk kötött szerződésének teljesítése során a 17/1999. Kormányrendeletnek megfelelően járunk el. Hibás teljesítés esetén a szavatosságra vonatkozó vásárlási igényeket a 49/2003 (VII. 30.) GKM rendelet alapján rendezzük.. A Vevő köteles az árut eredeti állapotában az Eladónak visszaszolgáltatni. Felek megállapodnak, hogy ebben az esetben Vevő késedelmi kamatot, kártérítést, vagy költségei (pl. bankköltség) megtérítését nem követelheti, figyelemmel arra, hogy a visszaszolgáltatást saját maga kérte.

4.4.Pénzvisszatérítés a Vevőnek bankszámlára történik. Amennyiben a Vevő nem rendelkezik bankszámlával, vagy nem szeretné Eladó által a visszautalandó összeget a Vevő a saját bankszámlájára helyeztetni, ehelyett  az Eladót felkéri, hogy a visszautalandó összeget banki átutalás helyett postai úton juttassa el a Vevő részére, ebben az esetben minden felmerülő postai költség a Vevőt terheli.

 

5. Szállítási feltételek

5.1 A termékek átadása DPD által való házhozszállítással történik.

Eladó kötelezettséget vállal, hogy a megrendelés visszaigazolásától számított 3 munkanapon belül a terméket átadja a DPD-nek kiszállítás céljából.

5.2 . A csomagküldésből származó esetleges kárért vagy késedelemért a DPD csomagküldő szolgálat teljes körű felelősséget vállal. Ezekért, a problémákért az Eladót semmi felelősség nem terheli.

5.3 Amennyiben a szállítás bármely okból meghiúsul, a DPD mindenkori üzletszabályzatának megfelelően kell eljárni.Amennyiben Vevő a csomagot második kézbesítéskor sem   veszi át, illetve, ha a kézbesítés olyan okból hiúsul meg, amelyre a DPD üzletszabályzata ezt a jogkövetkezményt írja elő, a DPD a csomagot visszaküldi az Eladónak.Abban az esetben, ha a Vevő úgy dönt, hogy visszaküldi a csomagot, minden szállításból adódó költség a Vevőt terheli.

5.4 A belföldi szállítás díja a DPD mindenkori díjszabása szerint alakul. A szállítási díj összege látható a megrendeléskor is és az Eladó a visszaigazolásban is közli Vevővel.

5.5. A szállítási díj  1db termék esetén 1500 Ft, 2 db, vagy több  termék rendelése esetén 990,- Ft-, melynek költségét a Vevő fizeti meg. A szállítási díj tartalmazza a csomagolási költséget is. Áfás számla igényét kérjük emailban jelezze az info@nu-hungary.hu.-on.

6. Fizetési feltételek

6.1 A termék vételárárnak és a szállítási díjnak megfizetése utánvéttel, bankkártyával, vagy előzetes banki átutalással lehetséges.

6.2 Az utánvéttel való fizetés postai szállítás esetén a termék átvételével egy időben, az átvétel helyén történik, a DPD mindenkori üzletszabályzata szerint.

6.3 Előzetes banki átutalás esetén a Vevő a megrendelés visszaigazolását követően, amely tartalmazza a szállítási díjat is, az Eladó a CIB-nél vezetett 10700440-24752402-51100005 számú számlájára utalja át a vételárat. Eladó addig nem küldi el a megrendelt terméket, amíg a megrendelt termék vételára+ szállítási költsége ( a megrendelés visszaigazolásában  látható összeg) nem került az Eladó számlájára.

6.4   A Vevő 20.000 Ft feletti vásárlása esetén az Eladó  a szállítási költséget elengedi.

7. Eladó kötelezettséget vállal, hogy kizárólag eredeti, ellenőrzött forgalmazótól származó, márkanévvel ellátott, hibátlan minőségű terméket értékesít.

7.1 Ha a megrendelt termék nem lett megfelelő, a terméket kifogástalan állapotban (címkésen) számlával együtt a Vevő saját költségén visszaküldi a 

Westend City center

1062 Budapest Váci út 1-3.

üzlet cím: Deák Ferenc sétány 48.

Nü-denmark bolt

szám alá. A csomagot a Vevő ajánlott küldeményként küldje, mert az Eladó felelősséget a csomagért csak ajánlott küldeményként vállal. Amennyiben az Eladó nem tudta kicserélni a terméket a Vevő kártérítést, vagy költségei megtérítését nem követelheti, figyelemmel arra, hogy erre az üzlet outlet-jellege miatt került sor.

 

8. Adatvédelem

Vevő a regisztrációval kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy Eladó a Vevő által megadott személyes és egyéb adatokra a regisztráció ideje alatt,a vásárlás lebonyolítása céljából kezelje és feldolgozza.

 

Az adatkezelő adatai, elérhetősége:

Snobdress  Kft.

1126 Budapest, Bartha u 5.

Tel.: 06/20 5836430 

Tel: 003614831960

E-mail: info@ nu-hungary.hu.

 

A Vevő jelen szerződéses feltételeket elfogadja a regisztrációs folyamat kitöltésével elismeri, hogy a szerződés  minden pontját megértette.

 Amennyiben a jelen szerződés tejesítése folyamán  a Szerződő Felek között jogvita keletkezne, úgy azt Szerződő Felek előzetesen egyeztető tárgyaláson kísérelik meg tisztázni. Amennyiben az egyeztető tárgyalásuk eredménytelenül zárul, a jogvita eldöntése első fokon a Fővárosi Bíróság hatáskörébe tartozik

 

Budapest, 2019. április 30.

 

Snobdress Kft.

Kapcsolat

  • Email: info@nu-hungary.hu
  • Tel: (+36) 1 483 1961
  • Cím: Budapest 1062, Váci út 1-3. Westend City center
  • Földszint, Deák Ferenc sétány 48.

Hírlevél

Íratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhessen kedvezményes ajánlatainkról!

Loading...

Kövess minket

Várj!

Add meg elérhetőségedet, és cserébe egy 2000Ft-os kupont adunk cserébe, amit a következő 30 napban felhasználhatsz a webshopunkban!

Adataid megadásával feliratkozol a hírlevelünkre.

Loading...