A WESTEND CITY CENTERBEN LÉVŐ BOLTUNK 2024.ÁRILIS 27-ÉN VÉGLEG BEZÁRT. ONLINE ÉRTÉKESÍTÉS ZAVARTALANUL MŰKÖDIK.
  • Fiók

Üzletszabályzat

A szerződéskötés magyar nyelven történik.

 

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

 

A Nü-Hungary.hu webáruház, NÜ-DENMARK  forgalmazója.

 

1. A szerződést kötő felek

 

1.1 A szerződést kötő felek az alábbiak:

Snobdress Kft. 1126. Budapest, Bartha u 5. adószám: 13327879-2-43, Fővárosi Bíróság mint Cégbíróság  Cg. 01-09729635, CIB: 10700440-24752402-51100005, a továbbiakban röviden „Eladó”)

valamint

az oldal jelen szerződés szerinti felhasználója (a továbbiakban röviden „Vevő”). Eladó és Vevő megnevezése együtt, röviden: Felek.

 

1.2.  A csomagot erre a címre szíveskedjenek visszaküldeni: Új CÍM!!!

2083 Solymár, Körte utca 19.

Snobdress Kft -Nü-Denmark

 

2. A szerződés tárgya

 

2.1 Felek egymással adásvételi szerződést kötnek, a szerződés írásban kötött szerződésnek minősül, melyet nem iktatunk, amelynek alapján az Eladó a webáruházban kiválasztott terméket köteles a Vevőre átruházni, és a terméket a Vevő birtokába bocsátani.

 A Vevő a weboldalon különböző módokon  ( banki átutalás, utánvét, személyes átvétel, bankkártyás fizetés) köteles a termék, illetve termékek árát megfizetni, illetve átvenni.

A Vevő a weboldalon, látja a termék árát, méreteit, anyagát és színes fotóit.

 

3. A szerződés létrejötte

3.1   A Vevő a webáruházban regisztrálás nélkül is korlátlanul böngészhet a termékek között, de vásárolni csak regisztrációval, vagy gyors vásárlásnál szükséges adatok megadásával  lehetséges.  A regisztráció nem vonja magával a vásárlási kötelezettséget. A Felek között a szerződés  a vásárlás befejezése gomb megnyomásával jön létre.

 

3.2 Az Eladó vállalja, hogy minden egyes megrendelésről a jelen szerződés szerint visszaigazolást küld Vevőnek.  Ha valamelyik termék nem található meg a webáruház  készletében, erről a vevőt a webáruház ügyfélszolgálata értesíti. Ebben az estben a Vevő elállhat a vásárlási szándékától, vagy másik termékre cserélheti.

 

4. Felek jogai és kötelezettségei a regisztrációval és megrendeléssel kapcsolatosan

4.1  Amennyiben a Vevő a regisztráció kitöltését, hibásan,valótlan adatot vagy pontatlanul adja meg, ebben az esetben az Eladó felmerülő problémákért semmiféle felelősséget nem vállal. Eladónak jogában áll a Vevőt törölni az adatbázisából. Rossz adatok megadásával, az ügyfélszolgálat emailban, vagy telefonon nem éri el a Vevőt, ebben az esetben  a csomag  kiszállítását az  Eladó megtagadhatja.

4.2 A megrendelt termékek kézhezvételétől számított 14 munkanapon napon belül a Vevőnek joga van elállni vásárlási szándékától. Írásban történő elállás esetén elegendő az elállási nyilatkozatot elküldeni 14 munkanapon belül.            ( Elállási jog 14 munkanapon belül indoklás nélkül gyakorolható) A terméket kifogástalan állapotban ( címkésen) és számlával együtt a Vevő saját költségén visszaküldi a 

2083 Solymár, Körte utca 19.

szám alá. Ha valamelyik feltételnek nem tesz eleget, elállásra és cserére nincs módja. Eladó követelheti a fogyasztótól az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárainak megtérítését.

A Vevő kicserélheti a terméket,  más termékre, illetve termékekre. Személyesen is visszahozhatja telephelyünkre és itt személyesen is levásárolhatja az összeget.

2024. áprlis 27-től sajnos nincs mód személyes átvételre és cserére!!

4.3. Ha a Vevő Az áru ellenértékét kéri, akkor az Eladó köteles  30 napon belül visszautalni a Vevő által meghatározott bankszámlájára az összeget. Az Ön megrendelésének, azaz velünk kötött szerződésének teljesítése során a 17/1999. Kormányrendeletnek megfelelően járunk el. Hibás teljesítés esetén a szavatosságra vonatkozó vásárlási igényeket a 49/2003 (VII. 30.) GKM rendelet alapján rendezzük.. A Vevő köteles az árut eredeti állapotában az Eladónak visszaszolgáltatni. Felek megállapodnak, hogy ebben az esetben Vevő késedelmi kamatot, kártérítést, vagy költségei (pl. bankköltség) megtérítését nem követelheti, figyelemmel arra, hogy a visszaszolgáltatást saját maga kérte.

4.4.Pénzvisszatérítés a Vevőnek bankszámlára történik. Amennyiben a Vevő nem rendelkezik bankszámlával, vagy nem szeretné Eladó által a visszautalandó összeget a Vevő a saját bankszámlájára helyeztetni, ehelyett  az Eladót felkéri, hogy a visszautalandó összeget banki átutalás helyett postai úton juttassa el a Vevő részére, ebben az esetben minden felmerülő postai költség a Vevőt terheli.

 

5. Szállítási feltételek

5.1 A termékek átadása DPD és a Magyar Posta által való házhozszállítással történik.

Eladó kötelezettséget vállal, hogy a megrendelés visszaigazolásától számított 3 munkanapon belül a terméket átadja a DPD-nek vagy a Magyar Postá-nak kiszállítás céljából.

5.2 . A csomagküldésből származó esetleges kárért vagy késedelemért a DPD  csomagküldő szolgálat teljes körű felelősséget vállal. Ezekért, a problémákért az Eladót semmi felelősség nem terheli.

5.3 Amennyiben a szállítás bármely okból meghiúsul, a DPD és a Magyar Posta mindenkori üzletszabályzatának megfelelően kell eljárni.Amennyiben Vevő a csomagot második kézbesítéskor sem   veszi át, illetve, ha a kézbesítés olyan okból hiúsul meg, amelyre a DPD és a Magyar Posta  üzletszabályzata ezt a jogkövetkezményt írja elő, a DPD vagy a Magyar Posta csomagot visszaküldi az Eladónak.Abban az esetben, ha a Vevő úgy dönt, hogy visszaküldi a csomagot, minden szállításból adódó költség a Vevőt terheli.

5.4 A belföldi szállítás díja a DPD és a Magyar Posta  mindenkori díjszabása szerint alakul. A szállítási díj összege látható a megrendeléskor is és az Eladó a visszaigazolásban is közli Vevővel.

5.5. A szállítási díj  1db termék esetén 1500 Ft, 2 db, vagy több  termék rendelése esetén 990,- Ft-, melynek költségét a Vevő fizeti meg. A szállítási díj tartalmazza a csomagolási költséget is. Áfás számla igényét kérjük emailban jelezze az info@nu-hungary.hu.-on.

6. Fizetési feltételek

6.1 A termék vételárárnak és a szállítási díjnak megfizetése utánvéttel, bankkártyával, vagy előzetes banki átutalással lehetséges.

6.2 Az utánvéttel való fizetés postai szállítás esetén a termék átvételével egy időben, az átvétel helyén történik, a DPD és mindenkori üzletszabályzata szerint.

6.3 Előzetes banki átutalás esetén a Vevő a megrendelés visszaigazolását követően, amely tartalmazza a szállítási díjat is, az Eladó a CIB-nél vezetett 10700440-24752402-51100005 számú számlájára utalja át a vételárat. Eladó addig nem küldi el a megrendelt terméket, amíg a megrendelt termék vételára+ szállítási költsége ( a megrendelés visszaigazolásában  látható összeg) nem került az Eladó számlájára.

6.4   A Vevő 20.000 Ft feletti vásárlása esetén az Eladó  a szállítási költséget elengedi.

7. Eladó kötelezettséget vállal, hogy kizárólag eredeti, ellenőrzött forgalmazótól származó, márkanévvel ellátott, hibátlan minőségű terméket értékesít.

7.1 Ha a megrendelt termék nem lett megfelelő, a terméket kifogástalan állapotban (címkésen) számlával együtt a Vevő saját költségén visszaküldi a 

2083 Solymár, körte utca 19.

szám alá. A csomagot a Vevő ajánlott küldeményként küldje, mert az Eladó felelősséget a csomagért csak ajánlott küldeményként vállal. Amennyiben az Eladó nem tudta kicserélni a terméket a Vevő kártérítést, vagy költségei megtérítését nem követelheti, figyelemmel arra, hogy erre az üzlet outlet-jellege miatt került sor.

 

8. Adatvédelem

Vevő a regisztrációval kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy Eladó a Vevő által megadott személyes és egyéb adatokra a regisztráció ideje alatt,a vásárlás lebonyolítása céljából kezelje és feldolgozza.

 

Az adatkezelő adatai, elérhetősége:

Snobdress  Kft.

1126 Budapest, Bartha u 5.

Tel.: 06/20 5836430 

Tel: 003614831960

E-mail: info@ nu-hungary.hu.

 

A Vevő jelen szerződéses feltételeket elfogadja a regisztrációs folyamat kitöltésével elismeri, hogy a szerződés  minden pontját megértette.

 Amennyiben a jelen szerződés tejesítése folyamán  a Szerződő Felek között jogvita keletkezne, úgy azt Szerződő Felek előzetesen egyeztető tárgyaláson kísérelik meg tisztázni. Amennyiben az egyeztető tárgyalásuk eredménytelenül zárul, a jogvita eldöntése első fokon a Fővárosi Bíróság hatáskörébe tartozik

 

Budapest, 2024. április 28.

 

Snobdress Kft.

Kapcsolat

Hírlevél

Íratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhessen kedvezményes ajánlatainkról!

Loading...

Kövess minket

Várj!

Add meg elérhetőségedet, és cserébe egy 2000Ft-os kupont adunk cserébe, amit a következő 30 napban felhasználhatsz a webshopunkban!

Adataid megadásával feliratkozol a hírlevelünkre.

Loading...